2012. március 19., hétfő

További munka - a helyzet fokozódik

Egyébként még mindig nem tudom, hogy hányra járok dolgozni, de gyanítom, így negyed tizenegy tájban már tanácsos volna elindulni itthonról.
Mindazonáltal nem hiszem, hogy a reggeli beérkezésem időpontja bárkit is érdekelne, tekintve, hogy kiderült, valójában csak négy óra tájban tudom felvenni a munkát, mert akkor tudok becsatlakozni a munkafolyamatba. Akkor ér hozzám a hagyma a gyártósoron, vagy hogy mondják ezt konzervgyári analógiával.
Erről eddig nem volt szó. Mondtam, kérem szépen, nekem két kisgyerekem van két különböző intézményben, nekem négy órakor pont értük kell menni, ott csak nem hagyhatom őket! Mire mondták, hogy ők megértik mindenki szociális problémáját, de hát ez van, nem tudnak mit csinálni.
Ja, és saját laptopon fogok dolgozni, mert nem tudnak adni számítógépet.
Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy ennek a munkának az egyetlen jó tulajdonsága, hogy van.
Meg az is jó, bár nem a munkában, hanem ellenkezőleg, hogy nem fogunk éhen halni, ha mégis úgy döntenék, hogy ott egye meg a fene az egészet, mert szegény kisgyerekeim, ha már egész nap nem látják az anyjukat, akkor legalább délután velük legyek, és ne a laptop mögött kuksoljak, vagy ők kuksoljanak a nagyanyjuknál délutánonként, életmódszerűen. Na most így már elég kevéssé vagyok motivált, hogy kilépjek az ajtón.

1 megjegyzés: