2013. január 10., csütörtök

Kalib újabb agylövésével kapcsolatban

Most az van, hogy érdekes kísérletet folytatok, aminek az a lényege, hogy nem veszek semmi édességet, sütit, kekszet, meg ilyesmit, hanem helyette dióféléket meg aszalt gyümölcsöt kínálok. Szerintem még nem vette észre senki. Na jó, a Pé lehet, hogy igen, de ő nem szól, mert ő önrendelkezik. A gyerekek viszont nem. Ez van, nekik ilyen anya jutott.

Egyébként a dolog mögött az áll, hogy nem tudtam nem észrevenni, hogy a bevásárlások felét az ilyen izék tették ki, és ne gondoljuk már, hogy ez normális.

2 megjegyzés:

  1. lehet, hogy anyagi szempontból nem jössz ki jobban, de egy lépést mindenestre teszel az egészséges életmód felé. Tényleg: tornával, futással hogy állsz?

    VálaszTörlés
  2. Egyelőre úgy látszik, hogy anyagilag sem rosszabb. Igaz, hogy ezek a dolgok jóval többe kerülnek (naná), de egyszerre max. egy marékkal fér beléjük, és nem fél kiló. És legalább isznak, mert jól megszomjaznak rá :).
    A futás ilyenkor nem játszik, mert beázik a futócipő :), de vettem jó pilates DVD-t, és azt csinálom itthon. Eljárni nemigen tudok már sajnos, basszus, nincs időm, vagy nincs szívem itt hagyni a gyerekeket, amikor úgyis olyan keveset lehetünk együtt.

    VálaszTörlés