2012. április 19., csütörtök

Fordítva ülünk a bilin

A Poji rögtön, egycsapásra éjszakai szobatiszta lett.
Kár, hogy nappalra még nem.

9 megjegyzés:

  1. A. is így nyomja valahogy, nappal már 1 hónapja stabilan de mióta éjszaka is, azóta nappal kevésbé...

    VálaszTörlés
  2. Nem akarlak ijesztgetni, s remelem csak az en keson ero fiam, de meg mindig kozeleben sincs annak, hogy ejszaka is szobatiszta legyen. Amiert nem ertem mert reggel felkeleskor rohan pisilni, s latvanyosan jo sokat, megis mindig van a pelusban is amit raadok. Anno ket eve amikor szobatiszta lett homalyosan emlekszem olvastam vmit hormonokrol amik 6 eves korukig alakulhatnak ki, ugyhogy en nem stresszelem magam. Egyelore. Most fontosabb dolgom van:

    jelentem rakattantam. Igen, Game of Thrones. Ropke 3 nap alatt megneztuk a 10 reszt, s mekkora disznosag mar, hogy sehogy fejeztek be. Ugyhogy mar meg is talaltam az egyetlen helyi konyvtar fiokot ahol eppen bent van a masodik, s alig varom hogy hetfo legyen es mehessek erte. (mielott szolsz, nincs Kindle-m) Tovabbi disznosag, hogy Sean Beant lefejeztek, viszont Tyrion a legjobb fej a 7 Kiralysagban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, le is lehet tölteni, és akkor monitoron olvashatod. Én is így kezdtem a 3. könyvet, mert vagy két hónapra lehetett előjegyezni a könyvtárban. Aztán a többi könyvet már nem is kerestem, hanem letöltöttem pdf-ben, a Kindle-re meg csak azért lett szükség, mert nem tudok elég jól angolul, és a 6. rész még nincs lefordítva, és Kindle-n sokkal egyszerűbb a szótárazás.

      Törlés
  3. Honnan toltod oket? En allandoan be vagyok szva, hogy hihetetlen virusokat fogok majd letolteni a konyvekkel, filmekkel, stb amik majd jol tonkrevagjak a laptopom. Szal ha meg ma kuldesz linket el is kezdenem este...koszi Jut eszembe ugye vetted sfp voltam fentebb is? Mostmar tenyleg fogok regisztralni elobb utobb, unom ezt a nevtelenseget :)

    VálaszTörlés
  4. hú, hát mindet máshonnan. Ha magyarul jó, én elküldöm neked pdf-ben akármelyiket, melyik kell? Az ötödik csak angolul van meg, de gondolom, neked az nem akadály :D.

    VálaszTörlés
  5. Hu, kerem, azt hiszem tok mindegy melyik nyelven. Mondjuk kelleni fog az angol is. Matthew 2 resszel utanam jart, pont most mondta, hogy megnezte a 9-et. Nem veletlenul vagyunk hazasok ennyi ideje, mert o is azon puffogott, hogy nem kepzelte volna lefejezik a Sean Beant. :) Sot oly mondon megviselte, hogy allitolag orommel merult bele a 2 oras foci programba utana, csak hogy elterelje a gondolatait...:) Azt meg nem tudja, hogy minden nyitva van hagyva az utolso resz vegen, ugyhogy sztem o is remegni fog, hogy olvasson.

    VálaszTörlés
  6. uh bocs, ezt nem csak te olvasod. Aki esetleg ezutan asna bele magat annak jol elrontottam a lefejezessel, ugyhogy batran torolj, nem sertodom meg.

    VálaszTörlés
  7. Ó, hát aki még csak eztán jön, az azt se tudja, hogy Sean Bean kit játszik. Különben is, őt melyik filmben nem ölik meg? :DDD.
    Akkor áttépek anyámhoz, és megkeresem a gépén a 2., 3., és 4. részt, az ötödik nálam is megvan, de azt még nem küldöm. Mármint nyilván könyvben, mert sorozatban még csak az elsőt adták le, és a második évad 3. részénél jár most az HBO.

    VálaszTörlés
  8. Sean Bean ugyben igazad van. :DD
    Ma reggel mindenfele utepiteseken keresztul atzarandokoltam a varos masik vegebe, abba az egy fiokba ahol volt a 2. kotet. Van vagy 25 fiok,s sehol masol nem volt bent, innen is latszik mennyire nepszeru. Szerencsere adott fiok eppen az ikea mellett van, ami azert segitett motivaciosan. Mar ugy nyammogtam az 1 fontos reggelit, hogy kozben elolvastam az eloszot + alaposan attanulmanyoztam a North es South terkepet. Ezek utan mint aki jol vegezte dolgat hazajottem, tokeltesen elfelejtve, hogy egy par aprosagot vennem kellett volna. Its getting to me!!!

    VálaszTörlés