2013. január 28., hétfő

Ez is megvolt

Nálatok történt már olyan, hogy a gyereketek beverte a fél falnyi LED tévét a kisszék lábával? (figyejj, Bojci, jakéta!) És mit csináltatok? Visszavittétek a boltba nagy boci szemekkel, hogy valami lett vele, vagy benyeltétek a kárt? Vagy mi van ilyenkor? Nem, nem kötöttünk rá baleseti garanciát, mert még soha senki nem vert be tévét a családunkban. Eddig.

10 megjegyzés:

  1. Mondd, hogy viccelsz, vagy ,hogy túlzás ahogy elképzelem!
    Mert elsőre vinnyogva nevettem (a csudának ilyen frappáns a szöveg) de azóta belegondoltam, szóval mondd, hogy nevessek csak, mert nem, a három betűs sértetlen!

    VálaszTörlés
  2. Sajnos nem. Elég gyász, de kivételesen még költői túlzásokba se estem. A tévé odalett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nevetek már.
      Sajnálom.

      Törlés
    2. Á, szerencsére baj nem történt, csak kár. Azért köszi.

      Törlés
  3. ha az van, mint a laptopnál, hogy a kijelző nem garanciális, akkor bukta :( Esetleg ha van tévéboltban nagyon jó ismerősötök... (reméljük, azért családi hagyományt sem teremt a kis asztronauta)

    VálaszTörlés
  4. Futunk egy kört a gyártónál, mert még rajta van a fél év gyári gari, aztán meglátjuk. Legfeljebb laptopon nézem a trónok harcát ezen túl :D

    VálaszTörlés
  5. és megkérdezitek, hogy tessék mondani, széklábban való képernyőtörésre van garancia??? :) Vagy valami 3D-s akciófilmre kell fogni.

    VálaszTörlés
  6. Ez jókora pech.
    Kíváncsi vagyok mit lép a gyártó.

    VálaszTörlés
  7. Konkrétan a bociszem verziót vetjük be: hát ezzel meg itt lett valami, nem tudjuk, mi lehet, sose láttunk még hasonlót. Ááááá, nincs is székünk, lába se lehet. Valamit majd csak lépnek, és ha nem, hát nem.

    VálaszTörlés
  8. Lakásbiztosítás? Ha az ingóság is be van biztosítva akkor simán megy.

    VálaszTörlés