2013. november 7., csütörtök

Szerepek

Tegnap még Gaby Solis voltam, bárhová beléptem, rögtön szabadkozni kellett, hogy nem vagyok beteg, csak nincs rajtam smink. Ma viszont kaptam anyukámtól egy konyhai robotgépet, öcsém, egy atomerőmű, azóta Jamie Oliver vagyok, nincs kétség.
Mondjuk a tormadarálás így sem volt egészen fájdalommentes.

10 megjegyzés:

  1. elsőre tortadarálásnak olvastam és nem igazán értettem :)

    VálaszTörlés
  2. kérhetnék egy fényképet vagy linket vagy legalább leírást az erőműről? a mi összes ilyen (gépbeszerzés) irányú kísérletünk teljes kudarcba fulladt, a hámozott cukkinitől is kidőltek a gépek fél perc alatt :(

    VálaszTörlés
  3. Ó, hát ez az aktuális teszkóakciós Grundig konyhai robotgép, vitte a tormát, mint az álom. Igaz, összeszerelni is olyan volt, mint egy atomerőművet, ha nem stimmelnek a kis nyilak, nem működik, de legalább nem viszi le a gyerek ujját. Most viszont már megy, mint a szél és vág, tegnap este raktam össze, de már kétszer is bevetettem, a töpörtyűkrémben is elég ütőképes volt.

    VálaszTörlés
  4. ez lenne? mert akkor azonnal elkezdek nagyon hűséges lenni valami közeli tescoban!

    Grundig Konyhai robotgép
    változtatható sebesség
    pillanatfokozat
    1,5 L űrtartalom
    650 W teljesítmény
    6 kiegészítő
    50%
    37 999 Ft helyett
    18 999 Ft

    innen?

    http://tescohuseg.hu/termekek

    VálaszTörlés
  5. az bizony! Van benne ez az általános késes aprító (kutter) funkció, a citrusfacsaró, a kávédaráló, és van még 3 ilyen reszelő tárcsa, a tökgyalu, az uborkagyalu meg a kétféle lyuknagyságú reszelő, tudod, julienne, meg minden, már el is vágta a kezemet, meg Ákosét is, olyan éles mind.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, pont ilyen kell! Ami nem alél el egy kis céklareszeléstől, viszi a zellert, karalábét, talán még a kőleveshez a követ is :)

      Nem küldök virtuális puszit az ujjatokra, inkább egy virtuális sebtapaszt... az infóért, hálából :)

      Törlés
    2. :D
      ami a tormát viszi, az mindent visz, de majd akkor holnap kipróbálom céklán is, és referálok, úgyis az almás céklasaláta jön már.

      Törlés
    3. OK :) nem tudom, hogy csinálod az almás céklát, én úgy, hogy fele-fele alma és cékla (optimálisan géppel reszelve), kis olívaolaj, só, balzsamecet, kakukkfű, tegnap lila hagymát is vágtam hozzá, finom lett azzal is!

      Törlés
  6. Igen, fele-fele cékla és alma, bóti majonéz, torma, ennyi. Pucolással együtt olyan öt perc, persze szigorúan géppel, azon alapul a háztartásom :D

    VálaszTörlés