2013. szeptember 24., kedd

Bánatomban szörnyűséget postolok

Őszi nagytakarítás, az létezik?
Szerintem a legfontosabb, ilyenkor mosom le a csillárokról a légyszart.
Napi egy helyiséggel haladok, ha így folytatom, végül is a hét végére csak befejezem, sírjatok velem együttérzőn!

Update: takarításunk során egyetlen pók sem sérült meg, mind elfoglalta újra a régi helyét a sarkokban, mintha mi sem történt volna.

5 megjegyzés:

  1. Borzalom, iszonyat, együttérzés. :-)))

    VálaszTörlés
  2. segit a lelkiallapotodon ha megjegyzem nalam tavaszira sem jutott ido? Haziasszonyok gyongye vagy na!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát mintha hájjal kenegetnének, de sajnos nem, csak már nem hallottuk egymás hangját a porcicák nyávogásától, és gyakorlatilag bűzlött a ház a légyszar szagtól. Vagyis halaszthatatlanul muszáj volt már :(((. És még mindig van hátra 3 helyiség, nem végzek a héten, pedig csinálom rendületlenül.

      Törlés
  3. Legyszar szag? EN mar biztos teljesen erzeketlen vagyok ra, meg sosem ereztem. Igaz itt kozel sincs annyi mint Mo-n, nem szerethetik a hideget. PS re. pok: itt az angolok kozott az az urban legend jarja, hogyha minden sarokba, ablakba stb raksz egy gesztenyet azzal kiuzod a pokokat a hazbol. En sosem probaltam mert vhogy ostobasagnak tunik, ugyanakkor ismerek olyat aki eskuszik ra.

    VálaszTörlés
  4. Hát az olyan, mint a porcicák nyávogása :D.
    Idén elverte a jég a gesztenyét, de majd jövőre kipróbálom, minden szelíd módszert hajlandó vagyok bevetni ellenük. Most egy öklömnyi méretű pókállat fészkel a terasznál, onnan vettem észre, hogy alatta verébszar méretű potyadék van mindig, broáf.

    VálaszTörlés