2013. szeptember 24., kedd

Mindig van valami

Tulajdonképpen csak kor kérdése, hogy az emberrel mennyi szarság történt már életében.
Ma például azon sírok, hogy kiderült, az óvodáskori barátom, akivel együtt mászókáztunk meg játszottunk mindig, aztán középiskolába megint együtt jártunk és szintén barátok voltunk, meg kézen fogva futottunk, éppen börtönben van, mert megölte a buzi barátját, szétverte a fejét egy baltával. Atyaég!

10 megjegyzés:

  1. :-o
    nekem egy olyan volt ovis-osztálytársam van, aki a pasijával kurvát ölt, és leülte, amit le kellett, most meg van egy gyereke. vajon mit mond neki???

    VálaszTörlés
  2. Á, szegény gyerek, gondolom, ha meg is tudja, nem biztos, hogy elmeséli majd a szerelmének.
    Ilyen gyorsan le lehet ülni egy gyilkosságot?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát ahogy olvastam, majdnem 15 évet kapott, csak gondolom, viselte magát és szabadult pár évvel korábban. a kicsi most 1 év körül van, a történet meg a 2000-es évek elején esett meg.

      amúgy ez egy teljesen normális(nak tűnő) családból származó lány volt...

      Törlés
  3. jesszus...
    olvasom itt az előttem hozzászólót is, és felmerül bennem, hoyg én valami nagyon elit környéken jártam suliba :P :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. vagy csak boldog tudatlanságban élsz :-P

      Törlés
    2. Emlékszel mit mondott Morpheus Neo-nak? "You think that's air you're breathing now?"

      Törlés
  4. Te jo eg! :( Azon gondolkodom mi ilyenkor a helyes magatartas> De komolyan! Te hogy erzel vele kapcsolataban? Elfelejteni, hogy valaha is ismerted? Vagy mert egykor szeretted nem hagyod el bajban sem, mert gondolom ilyenkor mindenki elfordul tole. Felteszem biztos volt vmi inditeka...csak hangosan gondolkodom...bennem mindig tulporog az empatia...x

    VálaszTörlés
  5. Én leginkább nem hiszem el, és keresem neki a felmentést. Valami szörnyűség történhetett vele, hogy így kifordult önmagából, a cikkben volt valami olyasmi, hogy a hapsija zsarolta meg kínozta, pokollá tette az életét, zaklatta... én ebbe kapaszkodom. És nem látta a kiutat. Vagy drog lehetett a dologban. Szóval mentegetem, ami mégiscsak perverz, mert hát baltás gyilkos lett, ójaj.
    A mellette való kitartás... hát az izé, így távolról. Mert annyira azért nem húznám magamra a dolgot, félős vagyok, meg minden.
    De nekem csak pozitív emlékeim vannak róla, kedves volt, nyugodt, jópofa, egyenes, és az osztály egyik legjobb matekosa meg franciása. Egyszerűen érthetetlen, ami történt. (mondjuk nem most, hanem négy éve,

    VálaszTörlés
  6. Nem tudom tudnek-e olni ha ugy ereznem nincs kiut, vagy el tudna-e borulni ugy az agyam , hogy nincs kontrol.
    Lehet minden csak a korulmenyektol fugg, s akik pusztan eljuk hetkoznapi eletunket tok szerencsesek vagyunk hogy nem kerulunk ilyen helyzetbe.
    Egyebkent balta igen, szornyu. Ugyanakkor egy mostani sokkom jut eszembe. Lakik az utcankban egy nagyon kedves oreg bacsi, 86 eves, 2 eve ozvegy. Oregszik, egyre gyengebb, s szinten az utcabol az egyik anyuka elkezdte gondozni. Illetve nem is gondozni, csak segiteni neki, takaritott meg esetleg ugyet intezett stb amiert az oreg fizetett. Az oreg nagyon szerette ezt a not, mindig homalyosulo szemekkel meselt rola mekkora angyal. A no meg mindenkit kiturt, mindenkivel nagyon bunko volt aki az oregnel megfordult, mar vagy fel eve mi sem latogattuk a bacsit mert ugy ereztuk nem lat minket szivesen. Erre iden megjovunk Mo-rol aug vegen, s egyszer csak az oreg beallit hozzank. Leult es elmeselte, hogy a no csak az elmult honapban 6000 fontjatol szabaditotta meg. Az osszes penze a folyoszamlajan volt, illetve a no 2000 font minuszba is vagta. Folyamatosan szedte ki a penzt az ATM-bol. es Norman zokogott. es elmeselte, hogy o a vegrendeleteben hagyni akart ra penzt, meg hogy ugy mennyi mindenben segitette a no csaladjat. 86 eves torekeny kis oregember aki vegtelenul segitokesz es szeretni valo. Hogy tud barki is lopni egy vedtelen, idos embertol! Nos en ezt a not sokkal inkabb lekopnem mint a te baltas gyilkosodat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, de gonosz.
      Tök jó, hogy értesz és megértesz, köszi :).

      Törlés