2012. április 18., szerda

Hullámok (a fejem fölött, nem pedig a lábujjamat nyaldossák)

Kerestem bébiszittert, hogy vigyázzon a gyerekeimre, amíg én pilatesen vagyok.
Most olyan bébiszittert keresek, aki tud szerkeszteni, kitakarítja a fürdőszobát, és elmosogat, valamint vigyáz a gyerekeimre, amíg én pilatesen vagyok.
Valószínűleg ilyet nem fogok találni.
Alighanem csodálatos, pótolhatatlan és nélkülözhetetlen vagyok.

6 megjegyzés:

  1. Fogalmazd át a hirdetést, keress olyan bébiszittert, aki hajlandó pilatesre menni helyetted, míg te szerkesztesz, takarítasz, mosogatsz és a gyerekekkel vagy - szerintem lesz jelentkező :)

    VálaszTörlés
  2. Martine javaslata überelhetetlen, de hadd említsem meg, hogy én anno majdnem ilyen multifunkciós bébiszitter voltam, igaz, ott szerkesztés helyett csak titkárnői szintű munkákat kellett a takkerolás és gyerekpásztorolás mellett megcsinálnom az anyukának, de szerintem ez azt jelzi, hogy van remény, találhatsz ilyen (balekot) ügyes jelentkezőt. Vagy pedig azt jelenti, hogy én vagyok ilyen csodálatos, pótolhatatlan és nélkülözhetetlen. :-D Nem is értem hogy boldogul nélkülem az a család az elmúlt 6 évben. :-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez tök jó lenne, eddig nekem még csak olyan bébiszitterem volt, aki a kanapén volt hajlandó dögleni, amíg a kölkek aludtak, mindezt óránként ezerért. Ja, nem, a Piros szórakoztatta is őket, csak sajnos ő Sopronban maradt, áldassék a neve utólag is.

      Törlés
  3. AZ én szitterem kivasal, ha lefekteti a gyereket. És elmosogat, mondván nem szeret tétlenül ülni. Tiltakozni nem szoktam :-) Áldassék a neve érte, éljen Ibolya!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És a szöveges feladatokkal hogy áll? Szerkeszteni tud? :D

      Törlés