2012. július 6., péntek

A tortasütés kapujában

Mert én, ha beledöglök is, olyan anyuka leszek, aki ötven fokban is saját kezűleg süti a gyerekei szülinapi tortáját. Kettőt.

Kalib: (felhúzott szemöldökkel nézi a romantikus piros zománcos tepsijét) - Ajaj, alighanem kénytelen leszek ebben megsütni a tortaalapot.
Pé: (röhögve) Miért, most jöttél rá, hogy nincs tűzoltóautó alakú tepsid?

Mert az van, hogy tűzoltóautó torta lesz a holnapi babazsúrra, a vasárnapi családi szülinapi grillparty-ra pedig űrhajó (mi más?), viszont úgy emlékeztem, hogy még mindig itt dekkol anyám teflonos tepsije, csak sajnos tegnap visszaadtam, a legjobbkor.

6 megjegyzés:

 1. uuuuh én egytől is lesántultam...Gratula! Meg a kicsi Bákinak is, Istenem mekkorák már...
  Várjuk a fotókat a buliról meg a tortákról!

  VálaszTörlés
 2. És miért pont űrhajó? Megint valami párhuzam, az az Atkó ovis jele.

  VálaszTörlés
 3. Na, felcsűrtem a picasára.
  Már a tündérfesztiválon is űrhajós akart lenni, a manójelmezét meg csak úgy volt hajlandó felvenni, hogy nem tudta, hogy az jelmez, mert nem vette észre a póló hátára varrt szúnyogháló darabot, mint szárny :DDD.
  Csak sajnos az űrprogramnak vége, nem lehet űrhajó játékot venni, de nem baj, pár hét, és a kisAtom megtanítja őt űrhajósnak lenni IQ-ból, mennyit fogunk mi röhögni!

  VálaszTörlés
 4. Jajj de várom, úristen de jó lesz!!!

  VálaszTörlés
 5. A szülinapiakat is felcsűrted? Én csak június mappát találtam (mondjuk annak is örültem, jó volt látni titeket):)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ja, mert csak a linkről lehet megnézni: https://picasaweb.google.com/Pkalib/Akos3Babazsur?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMyYtPCA6oKa1QE&feat=directlink

   Törlés