2012. augusztus 18., szombat

Paradicsompálinka az van-e már?

Termőre fordult a paradicsom, ami azzal jár, hogy napok óta agyhalott üzemmódban paradicsomlevet főzök be. Nem fogy, úgy látszik napról napra több van, érik, terem, anyámnál is, azt is én csinálom.
Most értettem meg, hogy miért fontos az adómentes pálinkafőzés a magyarnak. Merthogy mijafaszt csináljon most az, akinek a húsz tő paradicsoma mellett ráadásul van még egy szilva-, vagy barackfája is?

6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. :) Igen, most azzal kísérletezek, kihasználom a következő hét kánikuláját, legyen benne valami jó is.

      Törlés
  2. Na én is itt tartok, húmennyi lett úúúristen, az aszály kinyírta a felezőkórt (amit nekem kellett volna rézdróttal tavaszzal de ez egy másik mese a prevencióról)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áááá, tökjó, csomót gondoltam a paradicsomjaidra. Küldd el nekem lécci a zakuszka receptet, csinálok azt is, juteszembe. pusz

      Törlés
  3. Mér' ne? Ha cukorrépából lehet... (bár az nagyon szar)

    VálaszTörlés
  4. Ó, semmi se szar, ha megfelelő formában tálalják. Koktél, ilyesmi. :D

    VálaszTörlés