2012. november 11., vasárnap

A karrieremmel kapcsolatban

Egyébként a sok főzős poszt nem azért van, mert semmit se csinálok mostanában, hanem éppen ellenkezőleg, csak arról meg nem akartam írni, pótcselekszek, na.
Röviden annyi, hogy nekem vagy a lakhelyemben, vagy a magánéletemben, vagy munka fronton változás szokott beállni félévenként, és mire ez tudatosult a fejemben, mármint hogy fél éve nem történt semmi, természetesen be is állt a változás: munkafront. Na most ez több szempontból is jó, egyrészt mert sikerült mégis megegyezni úgy, hogy hát izé, elég jól járjak, másrészt viszont így legalább nem lesz most változás a családi életemben, sem pedig a lakhelyemben, ami marha jó, mert a franc akar költözni télen, karácsony előtt, a család meg úgy jó, ahogy van. Mondjuk mostanában gyanúsan sokszor konstatáljuk, hogy nem akarunk harmadik gyereket, és a meglévő kettő elég gyakran meg is erősíti ezt az érzést, amennyiben páros lábbal ugrálnak a fejünkön órákon át kitartóan, és ez még a jobbik, mert akkor legalább nem szarnak rá nagy ívben, ami legalább olyan kiborító tud lenni, na, maradjunk abban, hogy család fronton nem várható változás. Viszont új állásom lesz decembertől, és januártól várhatóan egy még újabb, ami karrier szempontjából azt jelenti, hogy már-már elérem azt a szintet, amiről hat éve elmentem gyerekeket szülni, alig fél évembe került, a hülyének is megéri.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből, itthonra meg alighanem kerítenem kell egy takarítónőt, de azt hiszem, ezt az áldozatot meg fogom hozni. Mármint ha tényleg úgy alakulnak a dolgok, de az sem lepne meg, ha mégsem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése