2013. április 27., szombat

Ismét a külső megjelenéssel kapcsolatban

Megyünk az óvodai retro party-ba.
Én amúgy örülök, hogy még egyszer felvehetem a trapéz szárú nadrágomat. Főleg ha még rám jön, mert hát az mégiscsak egy Minden Szülések Előtti Darab.12 éves, nem nagyon kellett jelmezt keresnem, eredetiben* nyomom.
És még arra is rájöttem, hogy miért nincs ilyenkor party szezon: mert az évnek ebben a szakában itt vidéken már olyan retkes mindenki keze, hogy az vállalhatatlan, úgy meg nem lehet egész este poharat tartani.

*mármint úgy eredetiben, hogy akkor vettem, amikor még divat volt a retró.

6 megjegyzés:

  1. Ez a retró érdekes dolog. Nekem a terhességek alatt megnőtt a lábam, és a férjem lánya megörökölte a cipőimet. Próbálgatja a gyerek a kedvenc bakancsomat, amiért majd' megszakadt a szívem, és mit mond? "Tök jó! Ezt valami retró bulira, vagy farsangra fel tudom venni!"
    Bazzzzz... a szuper kis bakancsom retró, és max. jelmeznek jó manapság. Pedig még csak 38 vagyok, nem 83. Túl gyorsan változik a divat (vagy sosem voltam igazán divatos darab :D).

    VálaszTörlés
  2. Jó, hát a fiataloknak tényleg nagyon sok idejük van az ilyesmire, és hát nekik egy év még nagy idő :). És hát a falkaszellem, meg a beilleszkedési kényszer, de rá is ugyanez vár, ez a világ rendje :).

    VálaszTörlés
  3. Istenem, mint meg nem adnék egy trapéz szárú gatyáért! Vagy csak egy bővebb szárúért! Mindehol csak csőnadrág van.... (bezzeg az én időmben meg győztük beszűkíteni!) Mondjuk én már rég nem divat szerint öltözök (vagy lehet, hogy sosem volt olyan), csak legyen jó rám, meg kényelmes. És tetszen:) Meg normális áron.... (nem könnyű összehozni:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kb. három év után jutottam el én is odáig, hogy jó, akkor veszek csőnadrágot. És nagyon megszerettem, mert elképesztően kényelmes, guminadrág, olyan, mintha nem is lenne rajtam semmi. A trapézok a csípőfazon miatt sokkal kényelmetlenebbek ám, bár lehet, hogy a mérettel van a gond, mert hát a szóban forgó mégiscsak 28-as méret, azóta meg sok víz lefolyt a Dunán. Úgyhogy tényleg ajánlom a skinny fazont, nagyon jó tud lenni.

      Törlés
  4. ja, csak nem görbe lábra :DDDD

    VálaszTörlés