2013. október 18., péntek

A futós alkalmazással kapcsolatban

Egyébként mégiscsak egy szuper futós alkalmazás a Runkeeper (tudod, futás közben veled van a telefon, és az alkalmazás méri, hogy mennyit futottál, hány perc alatt, meg még egy csomó mindent), mert rettentően pozitív. Először is ma, amikor már majdnem ellinkeltem a futást, amit magamnak lőttem be érzelmileg, nem az alkalmazásnak, de mégsem volt hozzá kedvem, szólt, hogy na mi lesz már, hajrá. Mondjuk nem értem, honnan tudta, hogy ma futni akartam. Szerintem figyel.
Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy bármilyen béna voltál, mindig talál valamit, amiben személyes rekordot döntöttél éppen. Mittudomén, kitalálja, hogy soha ennyi emelkedőn nem futottál még végig, mint most, vagy soha nem volt még olyan öt és fél nap, amikor ilyen sok kilométert lefutottál volna. Szóval kreál valami rekordot, amitől mai is olyan szupervumennek érzem magam, hogy ihaj.
Az életem egy pozitív visszacsatolás.

7 megjegyzés:

  1. ez az a rendszer, ami random felteszi a közösségi oldalakra, hogy hol, mennyit és milyen időintervallum alatt ? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak ha beállítod. Én úgy állítottam be, hogy ne. Persze, hogy rajtam röhögjön a fél világ, hogy három óra alatt botladozok végig száz métert :D. Na jó, túloztam.

      Törlés
    2. barátnőm szokott belefutni ebbe :) Nekem nem fog sikerülni, mivel se nem futok, se okostelóm nincs :)

      Törlés
    3. Jesszus! Nincs okos telefonod és nem is futsz? És nem érzed magad kívülállónak a társadalomban? :DDD Akkor biztos nem a telefonodat basztatod, amikor a gyerekeddel vagy, ilyet!

      Törlés
    4. És még könyvet is szoktam olvasni, olyan papíralapút ! Amúgy meg azt szoktam mondani, hogy nem akarom, hogy a telefonom okosabb legyen mint én. (ezzel finoman csak azt akarom mondani, hogy hülye vagyok az okostelefonhoz. Vagy türelmem nincs hozzá)
      És igaz, nem futok, de járok trx-re. Az számít? :D

      Törlés
  2. Oh Kalib, igazan! Ram pl teljesen pozitivan hatna ha tudnam mikor futsz. Plusz motivalna teged is. Siman kinezem belole, hogy felteszi az FB-re, hogy Kalib ma sem futott es mar csak a szegyen miatt is elindulnal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ha megpróbálná, Paganini sebességgel gyalulnám le a telefonomról az alkalmazást. De azért téged majd motivállak így blogon át, hogyaszongya, tessék futni, a harmadik alkalom már nem olyan gáz :D

      Törlés