2014. március 6., csütörtök

A Tappancs mellékletek kiötlőjének a figyelmébe

Szívesen találkoznék azzal a betegagyú állattal, aki kifundálta, hogy az iskolában terjesztett Tappancs újság melléklete ebben a hónapban hopp, mi legyen? Hát gipszporral töltött lufi.
És ha már kibeszélgettük magunkat, utána letakaríthatná a finom gipszporral töltött kidurrant lufi maradványait, az ajtóról, a szőnyegről, meg a gyerek legójának apró darabjairól. Csütörtökön. A takarítónő meg szerdánként jár, baszki.

Megjegyzem, az előző ajándékért is imába foglaltuk már a nevét, ami a rágópapírral álcázott műcsótány volt egérfogóval. De tényleg, ekkora paraszt miért nem megy Tadzsikisztánba kecskét fejni?

10 megjegyzés:

  1. Nagyon röhögök, bocs. :-D (A mi takarítónőnk péntekenként jár, kölcsönadjam holnapra? :-D)

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon nagylelkű, de akkor veletek mi lesz? :D

    VálaszTörlés
  3. Az hagyján, de mi lenne a nénivel, ha megkérném, hogy ugyan vonatozzon már el holnap inkább Körmöspálcásra. :-D Bizonyára lelkesen vállalná. :-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, a család új nénije (ez 3 háztartást jelent, én meg mindig külön utakon járok) eddig hajnali négykor kelt minden nap, hogy beérjen a budapesti munkahelyére. Szerintem az ellenkező irányba se kellene korábban felkelni :D.

      Törlés
  4. (Egyébként ha már a betegagyú állatoknál tartunk, az az ember is küzdhet pár gyermekkori poszttraumás frusztrációval, aki Körmöspálcás nevét kitalálta. Melyik rajzfilmben is van egyébként? Alulművelt vagyok. Thomas vagy a tűzoltós dereng, de mivel nem Eperke, így nem vagyok expert. :-D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát ez a Tűzoltó Sam-ben van, imádom, igazi angol gyp-s mese, fergeteges humorral :D. Tényleg, eredetileg mi lehet a városka neve?

      Törlés
  5. Nyihihi valami magunkfajta beteg állat találhatta ki a gipszes lufit, olyan akinek már az anyja meg az apja is gipszmintakészítő volt és direkt az ilyen játákokat igényelte mint pl. a fiam . (Amúgy az ovis Tappancsban szépokos játékok voltak eddig ezért nem is érdekelték a kölyköt. Inkább vakolatot bányász a pice partján, ami Ákoskával szólva "veszélyes munka") :-DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajaj! Főleg ha sikerrel jár! Csodálatos képeink készültek a műveletről, majd megmutatom a nyáron. Vagy mikor. Május elsején jöttök?

      Törlés
  6. Megyünk hááát nanááá! Ohh egy éve voltunk épp, de most a következő 2 hetet bárányhímlővakarással töltjük. Bánatomat a pestorecepted alapján készült medvehagymával kiegészült csodával orvoslom. Az Úristen különös kegyébe ajánlottalak ma amikor először fogyasztottam belőle :-D

    VálaszTörlés
  7. Ó, hát, egyik szemem sír, a másik meg nevet. Jobbulást, gyógyulást! (idén az ilyen gigaelfoglaltságok miatt nyáron tartjuk Borcsi buliját, de ő úgy tudja, hogy azért, hogy ne a sötét lakásban kuksoljanak a vendégek, hanem kint rohangálhassanak a kertben. Remek ötletnek tartotta ő is, mivel megígértem, hogy attól még most kapja meg az ajándékait :D)

    VálaszTörlés