2014. május 16., péntek

A nap, amikor kiakadt a cukiságbarométer

Megvolt az évzáróval egybekötött anyák napja az óvodában is, a legcukibb pillanat kétség kívül az volt, hogy amikor az óvónéni felszólította a kiscsoportosokat, hogy adjanak egy nagy puszit az anyukájuknak, kaptam egy hatalmas cuppanóst Bazsitól.
Az új olvasók kedvéért megjegyzem, hogy Bazsi nem az én gyerekem :D. Nem is tudom mire vélni, eltévedt,  vagy mi, vagy én voltam a legközelebbi anyuka kinézetű néni, vagy Bazsi egy álruhás okapi kölyök, akinek mindegy, hogy ki az anyja éppen. 
Bazsi anyukája is csodálkozott. Én mondjuk megölelgettem, mert cuki. Mármint a Bazsit, nem az anyukáját. 
Meg az is cuki volt, hogy az egyik óvónéninek is csorogtak a könnyei a meghatottságtól, és tegnap készítettek nekünk a gyerekekkel vendégvárót: kókuszgolyót. 
Szóval mit is mondhatnék, ööö... cuki volt. 

Ákos meg persze a főszerepet játszotta az évzáró műsorban, ő volt a széles szájú kisbéka, én meg végig attól féltem, hogy olyan hamar vége lesz a műsorszámnak, hogy ki se tolja addig az objektívet a fotómasina, úgyhogy a biztonság kedvéért feltettem a jelmezek kiosztását, a beöltözést meg a felvezető szöveget is, a tapsot viszont nem, bravó, a következő életemben is tévében szeretnék dolgozni. 
Itthon meg lelkesen végignézték a felvételt huszonötször, cuki.

Na jó, ez meg ahogy a saját gyerekem is odatalál hozzám:


6 megjegyzés:

  1. Azért ez milyen szuper már, hogy a kissrác téged puszilt!
    Tökmindengy miért.

    Igen,. cuki

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is az :). Mondjuk az első naptól vigasztaltam mindig reggelente, meg próbáltam neki kedvet csinálni az ovihoz :).

    VálaszTörlés
  3. de szuperul néztek ki! :)
    (a történet tényleg nagyon cuki)

    VálaszTörlés
  4. Cukik vagytok, sírok :-D (én virágot kaptam az egyik kisfiútól aki az enyémke csoporttársa, de azt mondta nem nézett be az anyjának, hanem udvarolni akar nekem :-DDDD)

    VálaszTörlés
  5. Ti is cukik vagytok :D.
    Hát persze, hogy udvarolni akart a legszebb anyukának, aki olyan szép, hogy pénzre is nyomtatták :D

    VálaszTörlés