2015. december 8., kedd

Asszonysors

Most nem azért mondom, mert panaszkodom, vagy ilyesmi, de tegnap délután, amikor hazajöttünk a lovaglásból (elhoztam a tesóm gyerekeit is), este hatkor elkezdtem etetni, majd párhuzamosan mosogatni. Aztán szépen, sorban továbbra is jöttek a kérések, hogy most akkor csokis gabonapelyhet kérnek, meg sonkás szendvicset kérnek, de nem olyat, hanem feketeerdeit, de nem feketeerdeit, hanem ami a bablevesben főtt, de nem is azt, hanem inkább parmezános szendvicset, vagyis ezt is, azt is, és akkor szépen este kilenc lett, én meg csak gyártottam sorra a szendvicseket és mosogattam.
Én nem vagyok egy harcos feminista, csak érintőlegesen, meg tudom, hogy vannak ezek a feladatok, amit valakinek meg kell csinálni, hiába nyafogunk miattuk, (a férj rendes, nem várja el, hogy elé tegyem a kaját, megoldja, sőt el is mosogat, de azért nyilván jól esik neki, ha elé teszem, naja, nekem is jól esik, ha elém teszik), szóval pillanatnyilag ott tartok, hogy női esélyegyenlőség ide, egyenjogúság oda, szabad lélek meg amoda, most már kurvára örülnék születésnapomra egy mosogatógépnek*.

Tudom, ez már a vég kezdete, már majdnem olyan, mint amikor az ember az egyháznál keresi a boldogságot, vagy porcelán nippeket vásárol :D.

*amivel tökre nem tudnék mit kezdeni, mert nincs hely beszerelni. Ha valaki tud 38 centi széles mosogatógépet, szóljon.

2 megjegyzés:

  1. tökéletesen egyetértek veled! az életminőségem komoly szintekkel javult mióta van mosogatógépünk, sokszor megsimogatom és mondom neki, hogy mennyire szeretem. egyik barátnőmék a fürdőszobába szereltették be, mert náluk se fért el a konyhában, de nem volt hajlandó lemondani róla. hátha nálatok is működhet. :)

    VálaszTörlés
  2. egyertertek W-vel. En eveken at ellenalltam, leven, hogy kicsi a konyha es en nem mondok le tarolo helyrol. Aztan tavasszal vegre osszenyitottuk a konyhat az etkezovel, lett uj nagy konyha, ami szuper, de a legeslegesleges legjobb a mosogatogep Hihetetlen modon javult az eletminosegem. Kb 40 perc napi mosogatastol szabadultam meg. Meg az eczemam is megszunt. Imadjuk,s hihetetlen hulyenek erzem magam, hogy eddig vartunk.

    VálaszTörlés