2016. február 24., szerda

Nagy idők járnak 2.

És most az is van, hogy a Pé elindította a Nagy Bringalámpa Bizniszt, vagyis konkrétan a crowfounding kampányt a Indiegogo-n.
Aki nem hallott még crowfoundingról, annak röviden elmesélem, hogy ezek a frissen induló vállalkozások, amiket most ilyen trendi szóval startupoknak hívnak, ha nagyon ügyesek, csinálnak egy jó kis gyűjtést. Vagyis, aki akarja, támogathatja pénzzel a vállalkozás céljait (ami nálunk a kapacitásbővítés), és cserében kap valamit, ez esetben menő bringalámpát.
Úgyhogy ez most itt a Nagy Lelepleződés ideje is egyben, erről van szó, hű meg házzatok, és ha akarjátok, támogassátok a nagy magyar dizájnlámpa projektet, mert az menő. És mert ebből szándékozunk élni a következőkben, mert a Pé feladta érte a csodásan gyümölcsöző banki karrierjét, úgyhogy most izgulok egy kicsit, viszont jó lesz nagyon, tudom.

Erről van szó:







6 megjegyzés:

  1. jól néz ki! :) legyen fényes az útja! :)))

    VálaszTörlés
  2. huuu, velem az iment szembejott fb-n egy szeretlekmagyarorszagos cikk errol, allati menoooo, sot!!!!!!!! ismeretlenul is nagy grat, szuper!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hu, köszi a visszajelzést, azt a megjelenést eddig nem is láttuk, de örülünk nagyon!

      Törlés
  3. En annyit pironkodok magyarok altal irt angol oldalak miatt. Vegre egy amivel semmi bajom! Sok sikert!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszönöm, továbbítom az illetékesnek (Pé), boldog lesz. Ha még meg is osztanátok, te meg Matthew mondén angol banki körökben, az lenne csak a tutiság :D.

      Törlés