2016. március 29., kedd

Lovak és gumicukrok

Már említettem, hogy a szomszédunkban lakik három ló is, ezért a szomszéd ház előtt négy éve mozdulatlanul parkol egy lerobbant(?) lószállító kocsi. Mivel a kocsi ott dekkol, ezért a szomszéd nem tud beállni a saját háza elé, így mindig a mi házunk előtt parkol a koszhadt szarjával, végtelen örömünkre. A lószállító kocsit már körbenőtte a gaz, lehet, hogy gyökeret is eresztett már, vagy valami. Az utcaképhez viszont kétségtelenül hozzátartozik egy lószaros tragacs, pont a mi házunk mellett.
Most, hogy két hónap múlva elköltözünk, a lószállító kocsit eltüntették a ház elől. Bravó.
Remélem, legalább az őrjöngve ugató kutyáikat nem lövi le senki az elköltözésünkig valóra váltva ezzel egy dédelgetett álmomat mert ha mégis, akkor tök fölöslegesen vettünk házat, maradhatnánk itt is akár.

***
Kaptam húsvétra a Pétől ilyen gumicukor szíveket, Berlinből hozta amiért majdnem egy hétig egyedül hagyott ezzel a két kis szörnyeteggel, akiket a gyerekeinknek nevezünk. Ákos ma felbontatta az édességet, hogy megkóstolhassa mert nem hozott neki elég csokit a nyúl, úgyhogy én is megkóstoltam. Az íze mindegy, de a konzisztenciája, az pont olyan, mint Ákos fülcimpája. Nem túlzok. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése