2017. február 23., csütörtök

Milyen furcsa a világ!

Lehet valami szokatlan összetevő az Advilban, mert miután bevettem belőle egy szemet, annak ellenére, hogy ma migrénem volt (melegfront), egész nap nagyon vidám voltam. Mondjuk fájni nem fájt kicsit sem, csak úgy láttam, mintha beLSD-ztem volna, és nem tudtam gondolkozni, na jó, ez enyhe kifejezés, valójában nem is értettem, hogy mit olvasok, bár igazából nem is láttam a betűket, szóval inkább lefeküdtem aludni.

Aztán, amikor felébredtem, továbbra is vigyorogtam, de lehet, hogy ez inkább már azzal állt összefüggésben, hogy kitaláltam, hogy ha már úgyis migrénem van a melegfront miatt (bár nem fáj, csak minden olyan furcsán vibrál), akkor itt a tavasz, úgyhogy veszek magamnak egy ezüst színű cipőt. A minap ugyanis, életemben először bementem a szerkesztőségbe, ami nagyon tanulságos volt, például most már egészen biztos vagyok benne, hogy ezüst színű cipő nélkül nincs élet.

Holnapután meg megyek Paksra, az atomerőműbe. Tényleg. Azt írták, hogy lapos sarkú, zárt cipőt kell felvenni, meg nadrágot, de nők lehetnek szoknyában is, csak hosszú ujjú felső legyen rajtunk. Lehet, hogy veszek egy ilyen szobafestő szkafandert, bár nem vagyok róla teljesen meggyőződve, hogy valóban megvédene egy atomvillanás esetén, vagy ilyesmi, amennyiben a betonszarkofág is kevésnek szokott bizonyulni.
Lehet, hogy csak azt akarják, hogy kellő komolysággal lépjünk be az atomhasadás hazai szentélyébe. Mondjuk elérték, már most be vagyok szarva, azon gondolkozom, hogy merjek-e cikket írni róla, vagy kérdezzem meg előbb, hogy szabad-e? Úgy látszik, az atomenergia azért elővigyázatossá teszi az embert.

4 megjegyzés:

  1. én már voltam többször is, vicces füldugót is adnak (és beöltözős ruhát is), nagyon izgi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. beöltözős ruhát??? Azt meg hogy lehet felhúzni a szoknya fölé??? MIvel én nem igazán hordok nadrágot.

      Törlés
  2. csak egy hosszú köpenyt, fejfedőt meg füldugót kaptunk emlékeim szerint - talán még cipőre húzható papucsot is - elég sokfelé jártm és persze nem szabad fényképezni, de úgy emlékszem, pakson ez volt a trend :)

    VálaszTörlés