2017. május 3., szerda

Az élet nem aprózza el

Ül rajtam egy átok: ha megtalálok egy terméket, amire azt mondom, jó, tökéletesen megfelel, akkor azt rövid időn belül kivonják a forgalomból.

A minap elfogyott az arckrémem. DM saját márkás arckrémet használok, tök jó, tele van hialuronsavval, karbantartja a fejemet rendesen. Ma egy kicsit félve indultam el itthonról bevásárolni, ugye még mindig lehet kapni, nem szüntették be?!
Hát baszki, nemhogy a terméket, de az egész DM-et bezárták.(Szerencsére csak felújítás miatt, és pár hét múlva újra kinyit állítólag)

2 megjegyzés:

  1. Teljesen átérzem, velem is mindig ez történik. Tudom, first world problem a javából, de egész komolyan meg voltam indulva, mikor fél éve megszűnt az a sminkmárka, amit 16 éves korom óta használok. Főleg új alapozót találnom volt nehéz. Soha nem próbáltam másikat, szóval ráment párezer forintom a kísérletezgetésre, mire megtaláltam a nagyjából megfelelő utódját. Kemény az élet itt Európa szívében, na. :-P

    VálaszTörlés
  2. Minden jo ha vege jo! i.e DM ujra kinyit, de meg kell emlitsem az en legfrissebb termek felfedezesemet. Az Aldi lacura hidratalo anti ageing valami szuperjo. Gondolom otthon is olcso, dobj egy probat.

    VálaszTörlés