2018. szeptember 6., csütörtök

Kövérek vagytok emberek! (És neked mi közöd hozzá?)

Egymás kövérségének a nyilvános fikázása kapcsán az jutott eszembe, hogy amikor azt egy táncosnő teszi, aki abból él, hogy vékony, az pont olyan, mintha az Akadémia doktora kipenderülne, és nagy mellénnyel megállapítaná, hogy az emberek hülyék.
Csakhogy ő nem fog ilyet tenni, mert ő okos.

4 megjegyzés:

  1. Jaj. Ezt sajnos nagyon rosszul tolerálom. És sajnos a tágabb családomban van, akinek ez mániája. Genetikailag vékony alkattal, fogalma sincs róla, hogy mi küszködés leadni akár csak pár kilót is annak, aki nem ilyen alkatilag, vagy esetleg még valami egészségügyi problémája is van. Nem. Szerinte vessen magára, aki annyit zabál. :-( Nem vagyok egy konfrontatív alkat, de ez ügyben volt már csörtém az illetővel, de nem közeledtek az álláspontjaink.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eleve az itt a kérdés, hogy minek kell egymást ilyesmivel nyomasztani? Aggódik érted? Akkor óvjon meg az agyvérzéstől. Ha meg magáért aggódik, akkor ne viselkedjen úgy, hogy legközelebb tarkón kúrjad egy péklapáttal.

      Törlés
    2. :-D Szerencsére nem rám tesz megjegyzést az illető, de engem sajnos az is zavar, ha másokra. Mondjuk egyebek közt azért is, mert magam sem igazán szilfid alkat lévén ilyenkor azért mindig eszembe jut, hogy és vajon rólam mit gondol?

      Törlés
  2. Ez annyira jo hasonlat, hogy most megprobalom megjegyezni. Ilyen kell a tarsolyba.

    VálaszTörlés