2011. június 25., szombat

És tényleg

Valóban az HBO lemondása fáj a legkevésbé, számszerűen 2450 egységnyit.
Abban az esetben, ha hűséges maradok a T-Home-hoz, ahogy azt aláírtam, és tovább visszem a kábeltévét az új címünkre, a fájdalom foka forintosítva 30 ezer. Ezzel szemben ha esküt szerződést szegek, és beintek nekik, az csak 20 ezerbe kerül. Na most ez az a helyzet, amikor csúnyán ellenérdekeltté tettek abban, hogy tartsam az ígéretemet, ugyanakkor mivel a szolgáltatóval kötött megegyezésünk tisztán a kölcsönös előnyökön és a profiton alapul (mármint az ő profitjukon), szerintem nem gond ha bontok, és nem fognak megsértődni, vagy gaz hitszegőnek tartani. Legalább is az ügyfélszolgálatos hölgy nem célzott semmi ilyesmire, nem próbált a lelkemre beszélni, nem volt síri csönd a vonal végén, mint amikor a vezető szerkesztői állást mondtam vissza, hanem rögtön mondta az összeget, amiből arra következtetek, hogy fel vannak készülve a helyzetre.
Az internettel sokkal jobb fejek, ott a szerződésbontás húszezer, tovább vinni viszont csak ötezer valamennyibe kerül, szóval az jön velünk, úgyis úgy a szívemhez nőtt (utálom, lassú fos, és állandóan ledob a wifi, ha ketten netezünk). Legfeljebb anyukámnál kettő lesz.
A fentiekben a B tervet ismertettem, az eredeti terv az, hogy aki utánunk költözik ebbe a lakásba, átveszi az egészet, az háromezer lesz. B terv pedig azért van, mert attól általában annyira megijed az A terv, hogy beválik. Forrás: Mérő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése