2011. június 9., csütörtök

Vesszen!

És egyébként megint megyek az OTP-re keresni, lassan úgy érzem, hogy az egész nem ér ennyit, majd csinálok inkább egy másik céget, hamarabb végzek.
Ezzel kapcsolatban megjegyezném, hogy ha S. P. még egyszer kinyitja a száját, én belelépek.

6 megjegyzés:

  1. Nem tudok hozzászólni... lövésem sincs ki az az S. P.!
    Ennek dacára várom a beszámolót, hogy megtetted!
    :-)

    VálaszTörlés
  2. 'sszus, áruld már el végre, hogy mit csinálsz te az OTP-nek, mert lyukas lesz az oldalam! :D

    VálaszTörlés
  3. Áh, nem ismert személy, csak a bögyömben van a munka kapcsán.
    L: Nem az otépének dolgozom, hanem ami pénz ebből a munkából befolyik a céges számlára, az fogja kirántani a mínuszból, amit a számlavezetési díj miatt sikerült felhalmozni a négy éve alvó számlán. Tudod, csak Douglas Adamsnél van olyan, hogy rajta hagy egy dollárt a számláján az ember, aztán ezer év múlva a milliárdosságig kamatozik, nálunk meg rajta hagysz ötezret, és négy év múlva azon kapod magad, hogy sok tízezres mínuszban vagy a számlavezetési díj miatt.

    VálaszTörlés
  4. OTP-t én is nagyon szeretem, Laci épp nemrégiben vette észre röhögve, hogy a gépemen van egy ittlehetb*szogatniazotpt nevű fájl. Csak egy emailcím sajnos, nem a vezérigazgató lakcíme. :-D Minden esetre valószínűleg elég ideges voltam rájuk, mikor ezt így elmentettem, már nem tudom pont miért, volt pár eset, mikor jó okom volt dühösködni rájuk. (Bár leginkább magamra dühösködhetnék, mert mindezek ellenére a pénzemet még mindig náluk parkoltatom.)

    VálaszTörlés
  5. Csakhogy elintézik maguknak, hogy ott parkoltasd. Mert hiába a horror számlavezetési díj, céges számlát nem viszed arrébb, mert akkor mehetsz ügyvédhez, cégbíróságra, stb. átíratni a cégpapírokat, ami sokkal drágább, és ezt nyilván nem fogod meglépni, ezért bármennyit rád verhetnek, akkor is maradsz. Köcsögök.

    VálaszTörlés
  6. kalib: ezt az ügyvédes-cégbíróságos dolgot megérdeklődted mostanában? Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem a cégiratokban nincs benne a számlaszám, a Cégbíróságnak-Adóhivatalnak meg hivatalból jelenti a bank. Így pedig pénzbe se kerül. Rövid OTP-s múltam volt, aztán sikítva menekültem egy igazi bankhoz...

    VálaszTörlés