2011. december 16., péntek

Ismét egy trónokharcás post

Csak szólok, hogy újabb határozatlan ideig tartó postszünet jön, mert mégiscsak átjön Tyrion humora, bár a franc gondolta volna.
Valamint megtanultam angolul olyan szavakat például, hogy kócsag, fejsze, rokongyilkos. Sose tudni, még jól jöhetnek.

6 megjegyzés:

  1. UHH, nem birom ki es tesztelem magam, csak hogy tudjam eleg vagyok-e fantasyt olvasni:
    cormoran? axe? relation killer? (ez utobbit csak saccoltam, mert sztem rokongyilkosra nincs szo, hacsak nem relative killer. A relation killer inkabb kapcsolat gyilkos, de nincs jobb otletem.
    Vigaszul neked, hogy milyen jol is haladsz: mar vered a 4 eves kolkot, akinek tegnap olvastam a Jack and beanstalk-ot. S pont a fejszere kerdezett ra micsoda, mert nem ertette hogy is vagta ki vele Jack a babot. Innen is latszik, hogy biztonsagosan elunk, sem nalunk, sem nurseyben, sem suliban nem tartanak fejszet.

    VálaszTörlés
  2. ja es tovabb gondolvan ha relative killer akkor sem rokon gyilkos, hanem az aki valojaban gyilkolt...does this make sense?

    VálaszTörlés
  3. Es meg bake igy utoljara ne add fel az angol olvasast, most hogy jon a magyar. En is konyvek altal tanultam meg rendesen, ferj az csak atsegitett addig.

    VálaszTörlés
  4. Dehogy adom fel! Tök vicces, amikor beindul, és nem is érdekes, hogy nem tudok egy szót, mert kiadja magát a szövegkörnyezetből, és elkezd sodorni az egész, na szóval élvezem :).
    Egyébként a 1/3 az eredményed, az axe stimmel, a másik kettő heron és kinslayer. Melyik melyik? :).

    VálaszTörlés
  5. oh a heron ok, sosem gondoltam at, hogy az a kocsag, csak hogy az a hosszulabu vizimadar amit idonkent belvizes reteken latni.
    A kinslayer pedig v. funny :DD sztem az iro krealta. Jut eszembe angol v amerikai?

    Amugy ahogy megnyomtam a send gombot rajottem hulyeseget irtam,s eszed agaban sincs az angolt abbahagyni, csak mart nem volt turelmem javitgatni.

    VálaszTörlés
  6. hát nem tom, ha nem lett volna benne a szótárba, nem biztos, hogy rájövök, hogy rokongyilkost jelent :).

    VálaszTörlés