2012. február 26., vasárnap

A Borcsi ovis farsangja pedig olyan volt, hogy beléptünk a csoportba, és megláttunk öt darab különböző hercegnőt, vagy hasonlót, hosszú selyemruhában, aztán csatlakozott hozzájuk a hatodik, az Aranyhaj:

A kezében ott a serpenyő, amivel kupán vágja a Flynn-t, benne pedig ott figyel a  schööön schwäbish Chamäleon, Pascal, amit én gyurmáztam neki saját kezűleg, és aminek a csodájára jártak a többiek. Hát szóval ennyit a bolti jelmezekről.

6 megjegyzés:

  1. Hali, mar evek ota akarom irni, hogy teljesen rossz orszagban elsz, mint beoltozest kedvelo anyuka. Mo-n csak evi egyszer farsangi beoltozes van, itt pl kb 3 havonta zaklatjak vmivel a szuloket. Csak a lannyal eddig a kovetkezokon mentem at jelmez ugyben: "var nap -castle day) , romai nap, gorog nap, egyiptomi nap, tudor nap...mind bona fina jelmezben. Plusz vannak konyv napok amikor vmi konyv karakternek kell beoltozni pl Alice in wonderland, Peter Pan illetve vmilyen csoda folytan iden fairy tale character. Amikor a gyerek mar nem akar tundernek oltozni, mert nem cool, o mar tul oreg. Majd gondolj ram csutortokon mert egyelore lovesem sincs fairy ugyben...

    VálaszTörlés
  2. ja es pocok mega cuki tuzolto volt:DD itt vigyorogtam a kepen vagy felorat. (sfp mint fent)

    VálaszTörlés
  3. Hu, asszem mégiscsak jó országban élnék, mert így biztosan ráunnék még én is.
    Nálunk ilyen százforintos boltban lehet kapni tündérszárnyat, a ruha meg zöld selyem, levél alakúra vágva, összefércelve, vagy bármilyen ruha is megteszi rávarrt virágokkal, fejre meg borostyánindából koszorú, egy perc megcsinálni, csak szúr kissé.

    VálaszTörlés
  4. Mazsolázható képanyag: https://picasaweb.google.com/102174198834946446179/IIISoproniTunderfesztival

    VálaszTörlés
  5. Nagyon aranyos Borcsi! Én először szakács voltam az óvodai farsangon. Ugyan nem főztem semmit, de fejemen sapkával, kezemben fakanállal voltam. Ekkor még nem igazán értattam, miről van szó. Aztán voltam feketepárduc, majd Babar elefánt. A múltkor egy hónappal korábban gondoltam 5 évesnek Borcsit :)

    VálaszTörlés
  6. Fúúú, milyen irigyek a többiek! :)

    VálaszTörlés