2012. május 24., csütörtök

Az elhavazott dolgozó anyukával kapcsolatban

Olyan tempóban terem a spenót, hogy nem győzöm szedni, és már két paradicsombogyót is detektáltam az egyik tövön, de ennél sokkal fontosabb, hogy elvittük Ákost a kritikus, harmadik szülinap előtti szemészeti vizsgálatra, és minden rendben. Mondjuk kapott tapaszt, hogy erősödjön a bal szeme, de azt csak időnként és opcionálisan kell használni, vö. kalózos játék. Szerintem főleg azért írták fel, mert anyuka elmebeteg, izgul, hiába mondják tagoltan, hogy a GYEREK SZEMÉNEK SEMMI BAJA.
Helyes.
Valamint Ákos koma a héten szinte szobatisztává vált, éjjelre és nappalra egyaránt, úgyhogy nem veszek több pelenkát soha ebben a büdös életben, hurrá! A múlt héten ugyebár elvitte a kukásautó az utolsó cumiját, tegnap meg háromszor jelent meg a nappaliban a kis kerek fejével, miután letettem aludni a rácsos ágyába, úgyhogy alighanem hamarosan rendes gyerekágyat kap, most már úgyis mindegy, és viszlát babafej, Ákos nagyfiú lett.
Szombaton meg jön az asztalos, beszereli az új konyhabútort, és bár 22 helyett csak 18 fogantyú volt a boltban, esküvel ígérte az eladó, hogy a jövő héten jön további négy. Remélem, már híre ment, hogy milyen egy bosszúálló némber tudok lenni, ha megszívatnak, és remegő kézzel rendeli a négy megfelelő fogantyút.
Amúgy meg el vagyok havazva, marha sok dolgom van, és az sem javít a helyzeten, hogy a jó albérlőim felmondtak, úgyhogy ha valakit érdekel hosszú távra újszerű állapotú, másfél szobás zuglói penthouse lakás, akkor írjon.

4 megjegyzés:

  1. Hali, reszvet alberlo ugyeben, en is szurtem a levegot a fogaim kozott, mert az enyem penteken mondott fel. Viszont happy end, tegnapra mar lett is uj lako thanks to facebook. Ugyhogy dobd fel a hirdetest,s kerj mindenkit megosztani.(s engem pl kifejezetten jo erzessel tolt el, hogy baratno baratnoje jon)

    VálaszTörlés
  2. ja es meg annyit hihetetlen milyen hasonloak fiaink! (tudom ezt eddig is tudtuk, de eddig csak kulsore) Az enyem felett is lebegett a szemuveg veszelye. Aztan mult heten ugy kellett vinnem felulvizsgalatra, hogy kora reggel cukor nelkul a szerezeteben, s lass csodat, a gyerek mindent latott. Kicsit rovid lato az egyik szemere, de ez meg korrigalodhat, leghamarabb ha kell 10 evesen fog szemuveget kapni. Szoval osztom az oromod, az en fiam meg szemuveg katasztrofahoz vezetett volna.(SFP)+ en voltam fentebb is

    VálaszTörlés
  3. Igen, én is megosztottam a hirdetésedet :). Egyelőre én is ilyesmiben bízom, először egy első, szűk körös hirdetés megy, ami itt folyik, aztán facebook, majd ingatlan.com, és a többi ingatlanos portál jön, ha minden kötél szakad.

    Ákos szomorúan vette tudomásul, hogy nem lesz szemüvege, mint a hős apának :D. Mondjuk nálunk kancsalság para van, hát azt nagyon jó lenne elkerülni, főleg hogy tompalátás legyen belőle, de jól állunk, győzelemre állunk (jelenleg).
    pusz

    VálaszTörlés
  4. :) Kepzeld Patrik is szomoru volt. Behergeltem, hogy milyen fantasztikusan meno lesz ha kap szemuveget,( u.i az elso vizsgalat utan a szemesz mondta hogy a 2-3 vizsgalat utan kapni fog) ugyhogy szegeny teljesen ertetlenul allt az felett, hogy mit ujjonguk mi ennyire az apjaval.
    Lakas: Koszi a megosztast. Azert vallon veregettem magam milyen profi vagyok hogy ezer km-rol kiadom 5 nap alatt. Teny, kellett hozza keszseges es rendes jelenlegi lako, akit lehetett hivni meg megmutatatta a lakast. De ha en megcsinaltam innen nehogy ne csinald mar meg Cegledrol.

    VálaszTörlés