2013. augusztus 23., péntek

Kellene már egy nehéz gyerek

Szóval az iskolai anyagbeszerzés egyik utolsó lépéseként Borcsi kapott egy széket is, mivel a Díványon agyonfikázták az anyukát, aki egy sima faszéket tolt a gyereke alá, mint az állatok, hát minek az ilyennek gyerek. Úgyhogy gyorsan elmentünk, és vettünk egy rendes forgós-görgős irodaszéket Borcsinak, nehogy gerincferdülést kapjon, amíg hason fekve olvasgat az ágyában tanulás címen. Mert nincsenek illúzióim, én se voltam különb.
Na most azóta a legfontosabb játékká lépett elő a szék. Ma volt még családlátogatás is, a tanítónénik megkérdezték, hogy na és Bori, melyik a kedvenc játékod itt a nagy tündérvilágban, ami a ti szobátok, erre Borcsi töprengett pár másodpercig, és rámutatott a székre. Hogy az. És tényleg, azóta Ákos nem akar elektromos quadot, pedig előtte mindig azt akart, szerintem meg neki mindegy, csak guruljon.
Én meg azóta percenként kell, hogy ráüljek a székre, hogy lesüppedjen, és már majdnem leérjen róla a lábuk, mert egyelőre egyik gyerekem sem elég nehéz ahhoz, hogy a saját súly alatt lesüppedjen  a szék, az enyém viszont bőven elég sajnos. Viszont bármikor odanézek, a szék a legmagasabb  állásában van éppen, mert a kart rángatni az király. Hát nem igazán tudom, hogy fog ezen ülve tanulni a Borcsi önállóan, lehet, hogy mégiscsak jobb lett volna egy sima faszék.
Ezt meg szivecskézhetem neki majd agyon, mert azzal a feltétellel egyezett bele a szürke székbe, hogy kraftolok rá otthon rózsaszín szívet csipkeszegéllyel. Meg minden egyes jócselekedetekor plusz egyet.
Tud valaki rávasalós szivecske matrica beszerzőhelyet?

3 megjegyzés:

  1. Írd be a keersőjükbe hogy szív és akkor bead 18 félét aztán ívben rendelheted. Nekünk is innen van világcsúfjára rakétánk kreatívanyukának minekazilyennekgyerek...
    http://www.ovisjel.com/Pictures.aspx

    VálaszTörlés
  2. "nehogy gerincferdülést kapjon, amíg hason fekve olvasgat az ágyában tanulás címen" ezen most nagyon röhögök - én is ezt csináltam (már nem a gerincferdülés részét), mondjuk alám sima faszéket tolt az anyám.

    VálaszTörlés
  3. Elsőben (2004) kapta a gyerek az íróasztalát, most nyáron kezdte használni. Laptoptartónak. Amikor meg lett fenyítve, hogy nem lesz még egyszer megcsináltatva, ha tönkrevágja.
    Szóval valamire csak jó lesz az a szék, ha ülni nem is fog rajta tanulás címén senki :D

    VálaszTörlés