2013. december 2., hétfő

Megint a konyhai robotgépről

Az imént megdaráltam 25 deka Segafredo kávét az új konyhai robotgépem segítségével. Amikor odatekertem és zúzott... Forest Gump érezhette így magát, mikor alátették a fűnyírós traktort.

Egyébként amióta megvan a robotgép, kb. minden főzéskor használom, és nem túlzok. Na jó, sajtos tésztához nem.

7 megjegyzés:

  1. szia, én ugyan teás vagyok, de ha kávézom, kézi darálót használok. Az tökéletes reggeli torna! Sőt, ha egy kis bemelegítőt szeretnél, vegyél kézi pörkölőt, és a legtöbb kávé szaküzletben fele áron kapsz pörköletlen zöldkávét. Az nagyon kellemes reggel pörkölt kávé illatban főzni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát az nem egészen úgy van, a reggeli kávé előtt örülök, ha kitalálok a konyhába (ezért a Pé félútig elhozza nekem, a kanapéhoz). És ügyesen beállítottam magamnak a kávékészítési optimumot, ahol a vele járó macera még vállalható az elvárt minőség mellett. Ha érthető vagyok :).

      Törlés
  2. Ó :) zene füleimnek :)))) most már csak a tescoba kéne eljutnom pontokat gyűjtögetni, de utána rácsapok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És akkor még a nagy fazék minestrone levesről nem is írtam, amit fél óra alatt dobtam össze, nagyjából a zöldséghámozásra meg a főzésre kellett csak idő, a gép mindent felaprított nekem julienne-re. Vagy ez fiú, és julien? Na mindegy, szóval rendkívüli módon megkönnyíti az életet a konyhában, nélkülözhetetlen!

      Törlés
    2. Egyértelmű, hogy ő kell nekem!

      Törlés
  3. Borcsi! Boldog névnapot!

    http://www.youtube.com/watch?v=DKzb9ZijMnA

    VálaszTörlés