2015. október 2., péntek

Még jó, hogy csak én olvasom az övét, és nem kölcsönös

Olvasom ennek a nőnek a blogját, érdekes nagyon és jó ritmusa van, vicces.
Mindazonáltal vagy kurvára elrontott valamit, hogy ilyenek a gyerekei, vagy, és amibe bele se merek gondolni, a kamasz gyerekek mind ilyenek, és akkor egyrészt bocs. Másrészt viszont, ha odaérünk, itt vér fog folyni, az tuti.
Habár, ha jobban belegondolok, senki sem tökéletes, lehet, hogy Ákos például nem tudná megmondani a nevemet, de szerintem ő a sajátját se jegyezte meg, a nevekkel pont hadilábon áll, na.

11 megjegyzés:

  1. háááát... (én is olvasom és tényleg tök vicces)... szóval nálunk is történnek olyan dolgok, amik inkább az ő blogjába illenének... khm... tematikailag... de mégis nálunk történnek... és könnyen lehet, hogy vannak olvasóim, akik szörnyülködve linkelik be a blogomat, hogy náluk ilyen sosem történhetne... de a kamaszodás tényleg hozhat korábban nem várt sztorikat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, hát én egy szóval sem állítottam, hogy ezek nem normális dolgok, amik mindenkinél megtörténhetnek, én azt nem tudhatom, még nem vagyok ott, de ha megtörténik, akkor remélem, hogy addigra hozzáedződöm, vagy valami. Mert ezek azért nagyon meredek dolgok.

      Törlés
    2. Mondjuk en eloszor ugy gondoltam, hogy tipikus Kajla. Ugye ugy beszel, hogy nem gondolkodik. Aztan elolvastam kommentet...igazan azert nem lehet velemenyem, mert nem tudom a hatorszagot. Nem tudjuk sokat valtoztat-e munkahelyet anyus, vagy miota is dolgozik ott. Amugy en hajlamos vagyok egy csomo mindent a fiusagra kenni. Az enyem is kever neveket. Meg Matthew is. Az en baratnoimet nem meri, de minden Yaz baratno Lucy es a radioban meg minden szamnal megkerdezi, hogy ez Taylor Swift-e? Par honapja minden Rhiana volt. Mert nem erdekli.

      Törlés
    3. Hát nem tudom, a Pé meg elvárja, hogy olyan embereket ismerjek névről, akikről még életemben nem hallottam, utal rájuk a nevükön, én meg csak pislogok, hogy mi van, tudnom kéne? :D Szóval lehet, hogy végül is tőlem örökölték. Kajla is :D

      Törlés
  2. En is olvasom. Nalad talaltam ra, rettento jol ir. Idonkent nyeritve rohogok. Hozzateszem en is remegek kamaszkortol. Bar a lany mar ott van, s egyenlore meg csak a szaja lett hatalmas, viszont tovabbra is magas szinten teljesit. Nem tudom mitol fugg. Illetve van egy teoriam. En is lusta voltam. Nem annyira durva, mint a 2 nagyfiu de voltak eveim amikor nem voltam messze toluk. Mondjuk bukas kozeleben sosem voltam,ki erti, de konyvet en sem vettem fel regenyeken kivul. Az en szuleim elismert, sikeres emberek voltak a kis varosunkban, jarasunkban, mindenki ismerte a nevunket. En meg ugy ultem a langyos vizben, mert mindenki rendes volt velem a szuleim miatt. Matthew hasonlo, toredeket nem erte el a szulei sikerenek. A lanyomat titokban csodalva nezem. Bar otthon ugyanolyan lusta mint en voltam egykor az iskolaban nagyon igyekszik. Minden tanar oda van erte, szuloik egy ego masszazs. . Szerintem ez azert van, mert nagyon meno iskolakba jar(t), ahova vagyonos, sikeres emberek gyerekei jarnak, ( ertsd tudosok, sebeszek, bbc dolgozok stb) , ebbol a korbol kerulnek ki baratnok, mi meg nem vagyunk azok. O viszont nagyon sikeres akar lenni, s mar 11 evesen mondott olyat, hogy mondjuk azert nevez be erre meg arra a versenyre mert ez majd milyen jol fog kinezni a cv-jen. Beszartam. Nekem meg huszonevesen sem voltak olyan gondolataim, hogy azert csinaljak valamit mert majd jol nez ki a cv-n. Ja elkanyararodtam. :) roviden, azert ennyire erdektelenek a sracok mert nincsenek erdekelve abban, hogy vigyek valamire. (a lovakbol meg abbol hogy apja iphone-t vesz a nagy fiunak aki napokon belul elhagyja arra jutottam biztos sikeresek a szulok) Bocs ez tul hosszura sikerult.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ebben lehet valami, ami "magától" van, azt az ember nem becsüli, én is így vagyok ezzel :D. Én igazából azon kaptam fel a fejem, hogy azt se tudja, hogy hol dolgozik az anyja, ez azért elég meredek, erre írtam, hogy Ákos meg a nevekkel áll hadilábon, szóval nem vagyunk egyformák :D. Basszus, LD-t egész nyáron Etának szólította, mert neki az tökmindegy, holott nyilván tudja, hogy LD egy másik személy, nem az Eta. Na, furák ezek a kölykök,, és én is rettegek a kamaszkortól meg a fiatal felnőttkortól, huh.

      Törlés
    2. bocs, valasz felulre ment, mar nem masolom ide.

      Törlés
  3. Jajj csókolgasd meg helyettem, (a mindenki Eta miatt) , meg azért is mert az enyém is lehetne akár, az ikertesója sem tudja a neveket, apai örökség :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megcsókolgattam, mondtam, hogy te küldöd, mire elgondolkozva közölte, hogy hm, szereti Etát, mert jó fej :D

      Törlés
  4. a legutóbbi bejegyzést látva szerintem egyébként olvassa :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hátö, igen, ez nekem is bevillant, és lehet, hogy kicsit meg is bántottam :((((. Szánombánom.

      Törlés