2015. december 16., szerda

A Nyuf-nyuf ház

Hát ez a háznézés dolog, ez eléggé sikertelen. Jó, még csak négy napja határoztuk el egyáltalán házat akarunk venni, azóta megnéztünk ötöt, de nekünk semmi se jó. Mert mi pont olyat szeretnénk, ami éppen megfelel, százas csövek áttelepítésével meg valahogy nem akarunk bajlódni. Na jó, ajtót nyitunk/lefalazunk, ha nagyon muszáj.

Pillanatnyilag a másfél évvel ezelőtti, soft háznézéses időszakból van egy jelöltünk, a Nyuf-nyuf ház. Onnan kapta a nevét, hogy Ákos fogott ott egy békát, amit a két hátsó lábánál lógatva hozott elénk, és amikor otthon megkérdeztem tőle, hogy de azért ugye túlélte a béka ezt a sztorit, akkor Ákos biztosított, hogy igen. "Csak amikor megnyomkodtam, akkor úgy csinált, hogy nyuf-nyuf" - tette hozzá.
Utána szerencsére elugrált. Mármint a béka, nem Ákos.

A Nyuf-nyuf háznak egyébként van egy hatalmas és töksötét szuterénje, ahová én korábban a padlóból felnyúló zombikat álmodtam, de most már menő parkettát és tornaszobát, garderobe-ot, szaunát és háztartási helyiséget, szóval változnak az idők. Amúgy meg úgy néz ki a ház, mint egy szerény kis kúria, csak némileg ront az összképen, hogy a szomszéd utcában ott van a NAV, meg a hajléktalanszálló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése