2011. július 22., péntek

Vidékiség gyakorlat

Az alábbi képen Ákos a Döbrögivé válást gyakorolja. A póz már megy, és az outfit is alakulóban, tekintetek csizmára vet.

Valójában az úgy volt, hogy ez volt az az időszak, amikor az eső elmosta a várost, kint mindenhol víz (a kertben nem hömpölygött amúgy), bent a házban viszont 28 fok volt még. Ákos ezért egy szál body-ban kezdte a napot, majd hopp, beleugrott Borcsi gumicsizmájába, hogy ő most kimegy, csá. Én gyorsan lekaptam a fogasról a pulcsiját (Farm felirattal!), és ráadtam. A gatyát már nem várta meg mert sürgősen beszélgetnie kellett a csigákkal, és meg kellett őket kínálni levéllel, hogyaszongya: jájájá! ham! ham! (még mindig nem beszél, a jájájá az mindent jelent: -Ákos, mondd, hogy fagyi! -Jájájá!. -Ákos, mondd, hogy csúszda! -Jájájá! -Ákos, mondd, hogy arterioszklerózis! -Jájájá! -Ügyes vagy kisfiam). Aztán bóklászás közben talált magának egy cső kukoricát (bal kéz), amit a nap folyamán békésen elmajszolt, bár tegnap a felét még megtaláltam a nagy szekrényben. Úgyhogy mától a közlekedésben is idomulunk, nem szarozunk próbálkozunk tovább az urbánus hatású motorral, hanem traktorba ültetem, és úgy megyünk sétálni a videotékába.

5 megjegyzés:

  1. És oda is értek? :D Mert nekünk van egy majdnem ugyanilyenünk narancssárga kivitelben (nem mintha a színe befolyásolná a mechanizmusát), de a kerti úton végighaladni sem piskóta vele.

    VálaszTörlés
  2. Vettünk hozzá ugrálókötelet :D. Kiválóan rá lehet applikálni, és annál fogva erőfeszítés nélkül lehet húzni az alkalmatosságot. Végszükség esetén, ha ott az utánfutó, két gyereket is elhord a hátán, szuper, kipróbáltuk a játszótérig, csak a Poji üljön hátul, különben félek, tengelytörés lesz a vége. Szóval műxik :D.

    VálaszTörlés
  3. Úristendecukiiii!!!!! Vihihihi menni fog ez...
    ....Nálunk az úgy néz ki (dejszen láttátok- írom vidékies dialektusban)hogy az urbánus motor után kötjük a traktort csak úgy dísznek hogy szó ne érje...

    VálaszTörlés
  4. Áhám! Szóval megvettétek :DDD

    VálaszTörlés
  5. Dehogy vettük, ez egy régi kis zöld traki :-D

    VálaszTörlés