2015. március 19., csütörtök

Nem, nem és nem!

Nem szabad nekem a Díványon kommenteket olvasni. Most tapasztaltam meg, hogy mit jelent: aki kíváncsi, hamar megöregszik. Baszki, egy-egy okos hozzászólástól látványosan ráncosodni kezd a bőröm. Ha ez így megy tovább, elveszítem a hitemet az emberiségben, és nem akarom többé megmenteni, de akkor mi lesz vele, mi lesz?

És nem az okoskodók a legrosszabbak, meg akik mindent jobban tudnak, hanem a humortalanok. Na, azok nyilaitól ments meg uram minket!

(természetesen az itteni, drága kommentelőimre ez egyáltalán nem vonatkozik, aki idáig kitartott, az bizony jó arc)

13 megjegyzés:

  1. Egy linket, légy oly kedves!

    VálaszTörlés
  2. Most éppen konkrétan ez: http://divany.hu/kolyok/2015/03/18/hazibuli_szervezes_kamaszoknak_-_nezzuk_realisan/
    de volt már durvább is:
    http://divany.hu/kolyok/2015/03/08/breking_megtalaltam_a_tokeletesen_alkalmatlan_tanart/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az elsőt elolvastam (közben sertepertélek), mind a cikket, mind a kommentet...
      :-D
      Csórikám, szövegértésből egyes.

      jövök még

      Törlés
    2. A második link alatt sok-sok megmondóembert találtam. Jól kifogtad őket! :-D
      Nem kell a szívedre venni!

      Törlés
  3. Én egy szem rosszindulatú hozzászólástól is napokig csak kóvályogtam. :)

    (Új vagyok itt, remélem beleférek a keretbe!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Hát hogyne, örömmel látunk.
      Egyébként állítólag meg lehet szokni a köcsög kommenteket, de a személyeskedő rosszindulat, az azért még nálam is kiveri a biztosítékot.

      Törlés
  4. Egyszer készítettek velem egy interjút sérült gyerekekkel kapcsolatban. Akkor olyan bunkó, szűk látókörű, rosszindulatú kommenteket kaptam, hogy a következő interjút már nem vállaltam. Akkor döntöttem el, hogy nem olvasok többet kommenteket. Aki az ilyen portálokon hozzászól, az egyébként is egy másik állatfaj...
    Öööö... és úgy emlékszem, hogy te tanítottál arra, hogy nem olvasunk kommenteket...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, arra emlékszem, meg is védtelek. Mennyi köcsög van a földön, és hogy kell velük vigyázni!

      Törlés
  5. En bevallom nem olvastam el se a cikket, se a kommenteket amit velem/rolunk keszitettel. Eppen ezert. Szerintem rettento sok ember van akinek vmi szamomra erthetetlen onigazolasbol fontos hogy megmondja a tutit. Aki szart se ert, szart sem olvas, szart sem tud, de velemenye van, ami termeszetesen az egyetlen megingathatatlan igazsag. Csak halkan merem megjegyezni, sztem ez magyar sajatossag. Chin up! :) , te jol csinalod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :). Amúgy irigylésre méltó az önuralmad, én komolyan meg szeretném tanulni, de basszus, a kíváncsiságom úgy hozzám tartozik, mint a hegyes orrom vagy az állandó vigyorom, nincs mit tenni ellene.

      Törlés
    2. :) Az igazsaghoz hozza tartozik, hogy egy baratnom felismert minket es elkuldte a linket. Lecsekkolando raklikkeltem. A kepernyore ugy 3 hozzaszolas fert alulra, s mire felneztem mar el is olvastam. A hozzaszolo azt taglalta, hogy szegyeljem magam, hogy nem adtam a gyerekeimnek magyar nevet. (egyebkent ha jol emlekszem az egyik alias meg magyar is volt) Nuh ebbol gyorsan levettem a minoseget es nagyon gyorsan elhuztam az oldalrol, s azota sem vagyom oda vissza. :)

      Törlés